Skip to main content

Prova på projektportalen DOXUpptäck varför våra kunder älskar DOX.

Prova projektportalen DOX helt kostnadsfritt.

Kampanjen gäller projekt som beställts innan årsskiftet.
Du registrerar dig helt gratis och förbinder dig inte till någonting.

intercopy.net blir DOX

  1. Vi upplever en större efterfrågan på en effektiv, lättanvändbar projektportal. Den största delen av intresset kommer från helt nya användare varav somliga finns utanför Sverige.
  2. Vi har ägnat det senaste halvåret till att väsentligt uppgradera och förbättra säkerheten och tillgängligheten på intercopy.net. Det är idag en vassare produkt. Vi tror vi vågar säga att det är den ledande produkten inom området projektportaler för byggindustrin. Med egna kraftfulla servrar i Sverige vilket ger ökat säkerhet.


Av dessa skäl byter intercopy.net namn till DOX.
Det är ett kort och internationellt namn som även ger viss riktning till vår produkt: det är ju projektets dokument som vi håller ihop på ett överskådligt och tryggt vis genom vår projektportal.

Skillnaden för er blir att ni får en uppgraderad, mer lättillgänglig och säkrare projekthantering. Själva är vi oerhört entusiastiska inför framtiden.

DOX - KEEP IT TOGETHER.


Varför ska man använda en projektportal?

Sverige upplever ett bostadsbyggande vars like vi inte sett sedan miljonprogrammets dagar. Skillnaden mellan då och nu är att vi lever i en digital värld där bygghandlingar och samtliga övriga dokument måste lagras och göras tillgängliga för alla inblandade. De ska kunna sorteras, uppdateras, vara lättillgängliga men behäftade med en närmast ofattbart hög säkerhet. De ska vara överskådliga samtidigt som de tillåter att man når detaljnivå utan ansträngning. Man ska vara trygg i sin förvissning att det alltid är den senaste versionen av dokumenten man har framför sig.

För drygt 20 år sedan utvecklade Concode i Skövde en projektportal. Fram tills nu har projektportalen sålts under namnet intercopy.net genom intercopykedjan.

Under det senaste året har tjänsten uppgraderats och fått en tillgänglighet och säkerhet utöver det vanliga. Egna kraftfulla servrar placerade i Sverige borgar för detta.

DOX projektportal håller samman hela projektet

Byggprojekt resulterar i en mängd ritningar, bilder, kalkyler och andra dokument. Att kunna strukturera alla dessa filer på ett lättillgängligt och överskådligt sätt kan vara avgörande för hela projektet. Varje byggprojekt involverar ett stort antal aktörer med skiftande behov och behörighet. Det är här projektportalen blir den sammanhållande länken.

Projektdeltagarna får åtkomst till de dokument de behöver var än i världen de befinner sig, oavsett tid på dygnet och från vilken enhet som helst – dator, läsplatta eller smartphone.Skrämmande många projektförseningar, tidsspill och kostnadsöverskridningar beror på att man inte har kontroll över sitt dokumentflöde. Självklart medför detta stora kostnader i dagens byggprojekt.

förfrågan

Förfrågan

Förfrågan hjälper dig att strukturera förfrågnings- material och effektiviserar hela förfrågningsprocessen.
säkerhet

Arkivering

Arkivering är utmärkt för att underlätta arkiveringen av alla dokument och handlingar inom ett byggprojekt.
version

Avisering

Med automatiska aviseringar får du full koll på vad som händer i projektet. Få avisering via mail eller Twitter när nya filer skickats in.
liveikon

Utforskaren

Utforskaren är en dokumenthanterare som hanterar dokument och bilder som kan delas mellan olika användare.
plattformsoberoende

Forum

Forum skapar en effektiv dialog mellan ett fåtal eller många användare och kan skräddarsys efter användarens behov.
viewer

Viewer

Cadfiler kan öppnas via en inbyggd kompetent viewer som även erbjuder en rad extrafunktioner som mätverktyg, delförstoringar och kontrollfunktioner.
version

Fråga & Svar

Kommunicera med de andra projektmedlemmarna med Fråga & Svar. Ställ enkelt frågor som du undrar över eller skapa ett ärende av en fråga.
version

Ärendehantering

Ärendehantering hjälper dig att få kontroll över arbetsflöden och hålla ordning på att deltagarna gjort sina uppgifter.

Inga dolda avgifter

Vi tar betalt per databas, en startavgift per projekt och en fast avgift per månad baserad på verklig datavolym. Baskostnaden inkluderar 1 GB datavolym vilket de flesta nu pågående projekt finns inom. Utöver detta kan vi även erbjuda ett stort antal kringtjänster beroende på hur du vill använda databasen.

Fast startavgift per projekt.

Startavgift 6000 kr. I denna startavgift ingår utbildning av administratör alternativt genomgång med projektgruppen i ca 2 timmar.

Fast månadsavgift för 1 GB

Vi erbjuder en fast månadsavgift på 1900 kr för 1 GB och 1200 kr/följande GB. Denna prissättning gäller enstaka projekt, tecknar man avtal om flera projekt tillämpar vi en kundanpassad avgift.

Beställ