Skip to main content

Prova på projektportalen DOX

Vi behöver följande uppgifter:
Välkommen att prova vår tjänst DOX under en månad, naturligtvis helt gratis.


När vi fått dina uppgifter så får du ett samtal från vårt erfarna support-team, på en tid som du själv väljer.

Du får en genomgång i hur tjänsten fungerar och kan ställa frågor och få svar direkt. Sen har du en månad att testa DOX. Efter en månad kontaktar vår säljare dig för uppföljning. Ingen debitering innan all överenskommelse är klar och vi är redo för avtal.

För support under din testperiod, maila till support(at)dox.se.

Välkommen att prova DOX!
Varför ska man använda en projektportal?

Sverige upplever ett bostadsbyggande vars like vi inte sett sedan miljonprogrammets dagar. Skillnaden mellan då och nu är att vi lever i en digital värld där bygghandlingar och samtliga övriga dokument måste lagras och göras tillgängliga för alla inblandade. De ska kunna sorteras, uppdateras, vara lättillgängliga men behäftade med en närmast ofattbart hög säkerhet. De ska vara överskådliga samtidigt som de tillåter att man når detaljnivå utan ansträngning. Man ska vara trygg i sin förvissning att det alltid är den senaste versionen av dokumenten man har framför sig.

I mitten av 90-talet utvecklade Concode i Skövde en projektportal. Vi har över 100 000 aktiva användare idag och håller ihop 1000-tals projekt. Under 2016 bytte tjänsten intercopy.net namn till DOX. Vi säljer DOX tillsammans med återförsäljare inom hela landet.

Vi tillhandahåller en tillgänglighet och säkerhet utöver det vanliga. Egna kraftfulla servrar placerade i Sverige, med egen fiber, och egen kontroll över infrastrukturen, borgar för detta.

Samarbetet blir enkelt med ett bra verktyg. Ett litet fel på en ritning, en gammal version, ett missförstånd - kan kosta mycket tid och pengar. DOX är projektportalen med stor projektunik frihet i struktur och upplägg utan att man tappar loggning och dokumentation. DOX ger er full kontroll på alla handlingar, alla revideringar och på hela händelseförloppet i byggprocessen.

DOX projektportal håller samman hela projektet

Byggprojekt resulterar i en mängd ritningar, bilder, kalkyler och andra dokument. Att kunna strukturera alla dessa filer på ett lättillgängligt och överskådligt sätt kan vara avgörande för hela projektet. Varje byggprojekt involverar ett stort antal aktörer med skiftande behov och behörighet. Det är här projektportalen blir den sammanhållande länken.

Projektdeltagarna får åtkomst till de dokument de behöver var än i världen de befinner sig, oavsett tid på dygnet och från vilken enhet som helst – dator, läsplatta eller smartphone.Skrämmande många projektförseningar, tidsspill och kostnadsöverskridningar beror på att man inte har kontroll över sitt dokumentflöde. Självklart medför detta stora kostnader i dagens byggprojekt.

Förfrågan

Förfrågan

Förfrågan hjälper dig att strukturera förfrågnings- material och effektiviserar hela förfrågningsprocessen.
Arkivering

Arkivering

Arkivering är utmärkt för att underlätta arkiveringen av alla dokument och handlingar inom ett byggprojekt.
Avisering

Avisering

Med automatiska aviseringar får du full koll på vad som händer i projektet.
Utforskaren

Utforskaren

Utforskaren är en webbaserad dokumenthanterare som underlättar delning av dokument mellan projektets användare.
Rondering

Rondering

Skapa egna ronderingslistor, fota och rapportera avvikelser direkt viamobil appen.
viewer

Viewer

Cadfiler kan öppnas via en inbyggd kompetent viewer som även erbjuder en rad extrafunktioner som mätverktyg, delförstoringar och kontrollfunktioner.
Fråga & Svar

Fråga & Svar / ÄTA

Kommunicera med de andra projektmedlemmarna med Fråga & Svar. ÄTA hanterar avvikelser i byggprojektet, där kostnaderna hanteras.
Ärendehantering

Ärendehantering

Ärendehantering hjälper dig att få kontroll över arbetsflöden och hålla ordning på att deltagarna gjort sina uppgifter.

Inga dolda avgifter

Vi tar betalt per databas, en startavgift per projekt och en fast avgift per månad baserad på verklig datavolym. Baskostnaden inkluderar 1 GB datavolym vilket de flesta nu pågående projekt finns inom. Utöver detta kan vi även erbjuda ett stort antal kringtjänster beroende på hur du vill använda databasen.

Fast startavgift per projekt.

Startavgift 6000 kr. I denna startavgift ingår utbildning av administratör alternativt genomgång med projektgruppen i ca 2 timmar.

Fast månadsavgift för 1 GB

Vi erbjuder en fast månadsavgift på 2500 kr för 1 GB och 1200 kr/följande GB. Denna prissättning gäller enstaka projekt, tecknar man avtal om flera projekt tillämpar vi en kundanpassad avgift.

Beställ

Du sätter begränsningarna

DOX är storleksoberoende. DOX passar både för det lilla projektet och till hela stadsdelar med komplexa struktur- och användarbehov.

storleksoberoende

All drift och lagring sker i Sverige

Säkerheten är tryggad med kraftfulla servrar som finns i Sverige. Data speglas mellan flera lagringsenheter på olika geografiska platser inom landet för att skapa redundans på flera plan.

lokalt

Plattformsoberoende

Det spelar ingen roll om du sitter på en PC eller Mac – om du använder en iPad eller Androidtelefon. DOX fungerar överallt och när du vill.

plattformsoberoende

Säkrare än säkrast

Spara och dela vad du vill, DOX ser med sin 2-faktors autentisering till att ingen obehörig kommer åt dina dokument och all kommunikation sker med HTTPS.

säkerhet

Versionshantering deluxe

Du har alltid koll på att det är rätt dokument som används med vår enkla versionshantering. Säkerställ att dina ändringar inte skrivs över med in- & utcheckning.

versionshantering

Ha full kontroll med live-aviseringar

Så fort en fil ändras så kan du få en avisering om det ifall du vill, skräddarsy aviseringar på dokumentnivå utifrån dina önskemål.

live-aviseringar
Coop Jernhusen NCC PEAB Fabege Serneke BRA Bygg Tommy Byggare Wästbygg Uppsala Kommun Halmstad Kommun Falkenbergs Kommun Besqab Aspelin Ramm Göteborgs Stad Lerums Kommun BTH Bygg Båstad Kommun Centro Solution Einar Mattsson Fabo Forsen Projekt HFAB Hufvudstaden Lövgrensbygg Järntorget Lindbäcks Bygg Liseberg MTA Bygg Octapharma Pandox Parkfast Projektgaranti Q-gruppen Protek projektstyrning Ramböll Regionfastigheter Halland Skanska SFV Stockholmsbryggan Svenska Bostäder Tobin Properties Tuve Bygg Tyréns Älvstrandens Utvecklings AB Västfastigheter Joliark JM Bovieran Aranäs