Skip to main content
Förfrågan

Dokumentlagring

Lagra dokument, ritningar och övrig digital media på ett strukturerat sätt.
Arkivering

Säkerhet

Förvara material i en säker Internetmiljö och dela enkelt med andra användare.
Avisering

Flexibelt API

Vårt flexibla API gör att ni enkelt kan kommunicera med era befintliga system.
Utforskaren

Utskriftsbeställning

Beställ utskrifter med en knapptryckning och få dem levererade inom hela Sverige.
mobile

Projektportalen som håller ihop Sveriges byggprojekt.


Vi tycker att det är viktigt att våra användare känner trygghet i att deras dokument lagras på ett säkert och effektivt sätt inom landet samtidigt som användarna alltid har en kontaktperson att kontakta. Det är det vi kallar det personliga molnet.app_store google_play

DOX gillar dokumenthantering. Gilla DOX.


Följ oss på Facebook och håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna kring DOX.

Sverige upplever ett bostadsbyggande vars like vi inte sett sedan miljonprogrammets dagar. Skillnaden mellan då och nu är att vi lever i en digital värld där bygghandlingar och samtliga övriga dokument måste lagras och göras tillgängliga för alla inblandade.

I en digital värld är det även enklare att hålla sig uppdaterad. Håll dig uppdaterad kring DOX - Projektportalen som håller ihop Sveriges byggprojekt.* obligatoriskt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.


Du kan även hålla dig uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vi skickar ut information om nya funktioner, tips och trix och annan information som kan vara bra att veta för dig som redan använder DOX eller som vill veta mer.

Du får all viktig information i din inkorg, bekvämt och smidigt.Du sätter begränsningarna

DOX är storleksoberoende. DOX passar både för det lilla projektet och till hela stadsdelar med komplexa struktur- och användarbehov.

storleksoberoende

All drift och lagring sker i Sverige

Säkerheten är tryggad med kraftfulla servrar som finns i Sverige. Data speglas mellan flera lagringsenheter på olika geografiska platser inom landet för att skapa redundans på flera plan.

lokalt

Plattformsoberoende

Det spelar ingen roll om du sitter på en PC eller Mac – om du använder en iPad eller Androidtelefon. DOX fungerar överallt och när du vill.

plattformsoberoende

Säkrare än säkrast

Spara och dela vad du vill, DOX ser med sin 2-faktors autentisering till att ingen obehörig kommer åt dina dokument och all kommunikation sker med HTTPS.

säkerhet

Versionshantering deluxe

Du har alltid koll på att det är rätt dokument som används med vår enkla versionshantering. Säkerställ att dina ändringar inte skrivs över med in- & utcheckning.

versionshantering

Ha full kontroll med live-aviseringar

Så fort en fil ändras så kan du få en avisering om det ifall du vill, skräddarsy aviseringar på dokumentnivå utifrån dina önskemål.

live-aviseringar
Coop Jernhusen NCC PEAB Fabege Serneke BRA Bygg Tommy Byggare Wästbygg Uppsala Kommun Halmstad Kommun Falkenbergs Kommun Besqab Aspelin Ramm Göteborgs Stad Lerums Kommun BTH Bygg Båstad Kommun Centro Solution Einar Mattsson Fabo Forsen Projekt HFAB Hufvudstaden Lövgrensbygg Järntorget Lindbäcks Bygg Liseberg MTA Bygg Octapharma Pandox Parkfast Projektgaranti Q-gruppen Protek projektstyrning Ramböll Regionfastigheter Halland Skanska SFV Stockholmsbryggan Svenska Bostäder Tobin Properties Tuve Bygg Tyréns Älvstrandens Utvecklings AB Västfastigheter Joliark JM Bovieran Aranäs