Projektportal

Prova på projektportalen DOX

Välkommen att prova vår tjänst DOX under en månad, naturligtvis helt gratis.

Du får en genomgång i hur tjänsten fungerar och kan ställa frågor och få svar direkt. Sen har du en månad att testa DOX. Efter en månad kontaktar vår säljare dig för uppföljning. Ingen debitering innan all överenskommelse är klar och vi är redo för avtal.

För support under din testperiod, maila till support(at)dox.se.

Välkommen att prova DOX!

logo_dog

Varför ska man använda en projektportal?

Sverige upplever ett bostadsbyggande vars like vi inte sett sedan miljonprogrammets dagar. Skillnaden mellan då och nu är att vi lever i en digital värld där bygghandlingar och samtliga övriga dokument måste lagras och göras tillgängliga för alla inblandade. De ska kunna sorteras, uppdateras, vara lättillgängliga men behäftade med en närmast ofattbart hög säkerhet. De ska vara överskådliga samtidigt som de tillåter att man når detaljnivå utan ansträngning. Man ska vara trygg i sin förvissning att det alltid är den senaste versionen av dokumenten man har framför sig.

I mitten av 90-talet utvecklade Concode i Skövde en projektportal. Vi har över 100 000 aktiva användare idag och håller ihop 1000-tals projekt. Under 2016 bytte tjänsten intercopy.net namn till DOX. Vi säljer DOX tillsammans med återförsäljare inom hela landet.

Vi tillhandahåller en tillgänglighet och säkerhet utöver det vanliga. Egna kraftfulla servrar placerade i Sverige, med egen fiber, och egen kontroll över infrastrukturen, borgar för detta.

Samarbetet blir enkelt med ett bra verktyg. Ett litet fel på en ritning, en gammal version, ett missförstånd – kan kosta mycket tid och pengar. DOX är projektportalen med stor projektunik frihet i struktur och upplägg utan att man tappar loggning och dokumentation. DOX ger er full kontroll på alla handlingar, alla revideringar och på hela händelseförloppet i byggprocessen.


Ditt stöd genom hela byggprocessen!

macbook-building_process

Planering

Projektering

Produktion

Förvaltning


DOX projektportal håller samman hela projektet

Byggprojekt resulterar i en mängd ritningar, bilder, kalkyler och andra dokument. Att kunna strukturera alla dessa filer på ett lättillgängligt och överskådligt sätt kan vara avgörande för hela projektet. Varje byggprojekt involverar ett stort antal aktörer med skiftande behov och behörighet. Det är här projektportalen blir den sammanhållande länken.

Projektdeltagarna får åtkomst till de dokument de behöver var än i världen de befinner sig, oavsett tid på dygnet och från vilken enhet som helst – dator, läsplatta eller smartphone.

Skrämmande många projektförseningar, tidsspill och kostnadsöverskridningar beror på att man inte har kontroll över sitt dokumentflöde. Självklart medför detta stora kostnader i dagens byggprojekt.

Dog_laying

Funktionerna som ger dig kontroll

Utforskaren

Utforskaren är en webbaserad dokumenthanterare som underlättar delning av dokument mellan projektets användare.

Avisering

Med automatiska aviseringar får du full koll på vad som händer i projektet.

Förfrågan

Förfrågan hjälper dig att strukturera förfrågnings- material och effektiviserar hela förfrågningsprocessen.

Versionshantering

Du har alltid koll på att det är rätt dokument som används med vår automatiska versionshantering.

Rondering

Skapa egna ronderingslistor, fota och rapportera avvikelser direkt via mobilappen.

Fråga & Svar / ÄTA

Kommunicera med de andra projektmedlemmarna med Fråga & Svar. ÄTA hanterar avvikelser i byggprojektet, där kostnaderna hanteras.

Ärendehantering

Ärendehantering hjälper dig att få kontroll över arbetsflöden och hålla ordning på att deltagarna gjort sina uppgifter.

Viewer

Cadfiler kan öppnas via en inbyggd kompetent viewer som även erbjuder en rad extrafunktioner som mätverktyg, delförstoringar och kontrollfunktioner.

Utskriftsbeställning

Beställ utskrifter med en knapptryckning och få dem levererade inom hela Sverige.

Arkivering

Arkivering är utmärkt för att underlätta arkiveringen av alla dokument och handlingar inom ett byggprojekt.

Portal

Få en egen företagsanpassad portal där de anställda kan logga in och få åtkomst till alla aktiva och arkiverade projekt.

Flexibelt API

Vårt flexibla API gör att ni enkelt kan kommunicera med era befintliga system.


macbook-start

Inga dolda avgifter

Vi tar betalt per databas, en startavgift per projekt och en fast avgift per månad baserad på verklig datavolym. Baskostnaden inkluderar 1 GB datavolym vilket de flesta nu pågående projekt finns inom. Utöver detta kan vi även erbjuda ett stort antal kringtjänster beroende på hur du vill använda databasen.

Fast startavgift per projekt

Startavgift 6000 kr. I denna startavgift ingår utbildning av administratör alternativt genomgång med projektgruppen i ca 2 timmar.

Fast månadsavgift för 1 GB

Vi erbjuder en fast månadsavgift på 2500 kr för 1 GB och 1200 kr/följande GB. Denna prissättning gäller enstaka projekt, tecknar man avtal om flera projekt tillämpar vi en kundanpassad avgift.