Skicka in filer

Avser modulen Utforskaren, se Öppna Utforskaren.
Kräver rättigheten Skriva, se Rättighetsgrupper.

Standard #

Videon visar hur du skickar in (laddar upp) filer till ditt projekt.

Vissa grafiska skillnader kan förekomma sedan videon skapades.

Windows app #

Windows app är en kraftfull uppladdningsmetod för att skicka in stora filer. Genom att använda appen så kan vi kringgå de begränsningar som finns när man skickar stora filer via Internet. Du kan även dra-och-släppa hela mappstrukturer för att skapa dem i projektet eller dra in bifogade filer eller konversationer direkt från ett e-postmeddelande.

Installera klienten #

Första gången klienten skall användas behöver den installeras.

1. Klicka på pilen.
  2. Klicka på Windows app.
  1. Klicka på länken Klicka här.
  1. Hämta och kör installationsfilen doxuploadhelpersetup.exe.
  2. I vissa fall kan filen blockeras, klicka på länken Mer information.
  1. Klicka på Kör ändå. Om den fortfarande blockeras, kontakta din IT-avdelning.

Skicka in filer #

Videon visar hur du kan skicka in filer med Windows appen.

Vissa grafiska skillnader kan förekomma sedan videon skapades.