Dokumenthantering

Slide One

Marknadens bästa dokumenthantering

Varje bolag står inför utmaningen att skapa, dela, lagra och distribuera strukturerat innehåll effektivt och säkert. Prova DOX kostnadsfritt och se hur vi kan hjälpa er få ihop bygget.

PlayPlay
dox_explorer_files

Flexibel mappstruktur

Med DOX skapar du ordning och reda i ditt projekt. Du kan enkelt anpassa mappstrukturen efter dina behov och ditt arbetssätt så att du alltid har full kontroll på vad som finns och vart.

Skapa nya mappar, byt namn och färg, radera mappar och anpassa dem så att mappstrukturen uppfyller dina krav och gör ditt arbete enklare.

Automatisk versionshantering

Minimera risken för kostsamma byggfel genom att alltid hämta den senaste versionen av ritningarna. Ritningarna läggs ovanpå varandra i lager och det är alltid den senaste versionen som visas direkt i fillistan.

Om du vill titta på en äldre version kan du enkelt klicka på ikonen för att öppna versionshitoriken.

versioning
dox_3d_viewer

2D/3D-Viewer

Spara tid och pengar genom att minimera behovet av dyra, separata tjänster. I DOX kan du enkelt öppna både 2D-ritningar och 3D-modeller direkt från projektet.

Med DOX Viewer kan man se en ”digital tvilling” till bygget i 3D. Det ger maximal överskådlighet redan innan första spadtaget tagits. Där kan också olika
ärenden markeras upp och visas med exakthet var de ska utföras och av vem samt när. Det minimerar utrymmet för tveksamheter och byggfel som måste rättas till i efterhand.

QR-kod på ritningar

Säkerställ rätt ritningsversion och minimera risken för kostsamma byggfel. Genom att automatiskt stämpla QR-koder på pdf-filer kan versionen enkelt kontrolleras ute på fältet.

Skanna QR-koden med en mobiltelefon för att se om det är den senast uppladdade versionen eller om det finns en senare.

dox_merge_pdf

Sammanfoga PDF

Behöver du snabbt skriva ut flertalet ritningar inför ett möte? Du kan enkelt sammanfoga flera pdf-filer direkt från ditt projekt och skriva ut en gång.

Bocka ur sidor eller filer som inte behövs, ändra ordning på dem med drag-och-släpp eller lägga till ett försättsblad med en innehållsförteckning. Skapa sedan en ny sammanslagen pdf-fil som du kan hämta eller spara direkt i ditt projekt.

Vanliga frågor

Slide One

Redo att börja utforska DOX?

Prova vår tjänst DOX under en månad, naturligtvis helt gratis.

DOX__0455_PPoint_etc_white